Fraccaro Logo

Cap malbaratament, la calor sol on es necessita

Som distribuïdors i instal·ladors de panells radiants elèctrics Energo.

ENERGO és la solució ideal per a la calefacció d’ambients amb una alçada no eleveda i / o amb grans dispersions tèrmiques .Gran estalvi energètic , elevats rendiments , CO nul , amb els enormes avantatges de la tecnologia a radiació .

 

 

2focosL’emissor per incandescència SUNRAD uneix tots els avantatges i els beneficis de la calefacció per radiació , a la possibilitat d’instal·lació a elevades altures ( fins a 30 metres ! ) . Escalfa directament a les superfícies i les persones , oferint un notable confort tèrmic ; no genera masses d’aire en moviment evitant la circulació de pols ; elimina l’estratificació d’aire calent sota el sostre . Els emissors SUNRAD ofereixen un servei de regulació autònoma en funció de la dispersió tèrmica de l’entorn , mantenint per tant una temperatura de confort uniforme i constant en el temps .

 

fabrica

Els panells radiants elèctrics ENERGO són ideals per escalfar ambients d’altura mitjana baixa , ja siguin civils o industrials . S’utilitzen sobretot per escalfar locals que no disposen de xarxa de gas . Aquests aparells també són ideals per a la calefacció suplementària d’espais externs , terrasses i restaurants terrassa . Són de petites dimensions , facilíssims d’instal·lar , garanteixen un excepcional confort tèrmic i són homologats contra esquitxades d’aigua ( IP55 ) i per a l’ús en ambients humits i exteriors .

PLAFORAD sostres rPLAFORAD GKadiants són ideals per a la calefacció i la refrigeració de molts tipus d’ambients d’acord amb els estàndards arquitectònics més moderns i respectuosos del medi ambient . Això garanteix una alta eficiència i un estalvi d’energia important en calefacció i refrigeració , també de disseny simple i elegant la converteix en un veritable element de disseny . És un producte tecnològic i ecològic : amb funcionament a l´aigua es pot combinar amb altres tecnologies respectuoses del medi ambient , com panells solars i bombes de calor , garantint la comoditat excepcional típica de la radiació tèrmica . Gràcies als seus avantatges sobre l’aire condicionat i climatizacòn per terra , i gràcies a les seves múltiples aplicacions , representa l’evolució en l’aire condicionat .